Bérlőknek

A Mentálházat igénybe veheti céges rendezvényekre, csapatépítésre, képzések, tréningek, kihelyezett megbeszélések tartására, előadásokhoz, termékbemutatókhoz vagy egyéni és kiscsoportos beszélgetések lefolytatására.

A programokhoz igény szerint catering szolgáltatást, hostess jelenlétet is biztosítunk.

A Mentálházba szervezett megbeszélésekhez szakemberi támogatást nyújtunk az alábbi technikákkal:

  • Csoportos (team) coaching
  • Facillitált megbeszélés
  • Strukturált beszélgetés
  • Action learning
  • Word Cafe
  • Projektmenedzseri jelenlét

Padlószőnyeges tréningterem

A tréningterem 50 m2-es világos utcafronti helyiség. Projektorral és interaktív monitorral felszerelt. A terem körbe rendezve nagyjából 15-20 fős csoport befogadására alkalmas. A helyiség rendezhető két fős mobil asztalokkal 20 fő elhelyezésére van így lehetőség. A világítás LED lámpákkal és színterápiás hangulatfényekkel is biztosított. A terem alkalmas közösségi események, tréningek, kihelyezett megbeszélések rendezésére. Minden rendezvényhez használható a középen található közösségi tér, mely kényelmes környezetet biztosít a szünetekben. Kávézás és teázás a közösségi térben megoldható. A tréningteremhez használható a zárt konyha, mely teljesen felszerelt (hűtő, sütő, mikrohullámú sütő), 3-4 fő melegétel elfogyasztására alkalmas. A környéken több étterem 5 percen belül elérhető. További képek a galériában..

Fejlesztőszoba

A fejlesztő szoba alkalmas fejlesztő beszélgetésekre, családterápiára, párterápiára, meditációk lefolytatásra. A szakemberen kívül max. 4-5 felnőtt részére van ülőhely. A gyermekek részére kialakított kis asztal játékokkal és kreatív foglalkozásra való lehetőséggel biztosítja a foglalkozásokon való elfoglaltságot, a megfigyelést, kapcsolatfelvételt. Illóolaj párologtató, gyertya és füstölő használata lehetséges.

Coachingszoba

A kisszoba alkalmas 2 személyes intim beszélgetések (coaching, terápia, üzleti megbeszélés lefolytatására. A falon lévő interaktív felület alkalmas írásra és mágnessel papírok, feliratok elhelyezésére. Az előtérre intimitásra alkalmas felülettel rendelkező ablak biztosítja a természetes fényt és a helyiség hűtését. Puha szőnyeg biztosítja az otthonosság élményét. Berendezése tiszta, rendezett vintage stílusú.

Cateringes közösségi tér

A közösségi tér kellemes környezet biztosít a szünetekben. Kávé, tea főzésére és elfogyasztásra alkalmas a helyiség. A térben recepciós pult, számítógép és nyomtató áll rendelkezésre az esetleges kiszolgáló személyezet részére munkaállomásként. Szükség esetén hostess jelenlétét és cateringet egyedi árajánlatban meghatározott díjazásért biztosítunk.